Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Книга
Автор:
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-036-9
Автор:
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-036-9
(UA) Книга
XIII> 66072
792021 Главный филиал
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Константин Степанович Гуменюк, Ольга Миколаївна Полонська, О. М. Ткачук, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Лісостеп. зональний НДЦ продуктивності АПК.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014.– 197 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
450 пр.– Бібліогр.: с. 197 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-036-9 : 21.00.
ББК Л92-6я86
-- 1. М'ясопереробні підприємства – Виробництво – Праця – Нормування – Інструкції, положення.
XIII> 66072
792021 Главный филиал
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Константин Степанович Гуменюк, Ольга Миколаївна Полонська, О. М. Ткачук, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Лісостеп. зональний НДЦ продуктивності АПК.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014.– 197 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
450 пр.– Бібліогр.: с. 197 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-036-9 : 21.00.
ББК Л92-6я86
-- 1. М'ясопереробні підприємства – Виробництво – Праця – Нормування – Інструкції, положення.