Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Виробництво консервів
Виробництво консервів
Книга
Автор:
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 9: Виробництво консервів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 г.
ISBN 978-617-613-041-3
Автор:
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 9: Виробництво консервів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 г.
ISBN 978-617-613-041-3
(UA) Многотомник
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників / М-во аграр. політики та продовольства України, М-во соц. політики України, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", [200-] . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 97397
800204 Главный филиал
Вип. 9 : Виробництво консервів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Олена Петрівна Савицька, Олександр Миколайович Носіков, В. П. Слупський.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015.– 39 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-041-3 : 6.00.
ББК У9(УКР)530.675.125.2-524
-- 1. Консервне виробництво – Україна – Персонал, кадри – Кваліфікаційні характеристики.
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників / М-во аграр. політики та продовольства України, М-во соц. політики України, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", [200-] . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 97397
800204 Главный филиал
Вип. 9 : Виробництво консервів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Олена Петрівна Савицька, Олександр Миколайович Носіков, В. П. Слупський.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015.– 39 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-041-3 : 6.00.
ББК У9(УКР)530.675.125.2-524
-- 1. Консервне виробництво – Україна – Персонал, кадри – Кваліфікаційні характеристики.