Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Костенко, В. І. - Технологія виробництва молока і яловичини
Костенко, В. І. - Технологія виробництва молока і яловичини
Книга
Автор: Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини : підруч. для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації
Видавництво: Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7507-87-0
Автор: Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини : підруч. для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації
Видавництво: Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7507-87-0
(UA) Книга
XII> 18446
839792 Главный филиал
Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини : підруч. для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації / В. І. Костенко.– Київ : Ліра-К, 2018.– 671 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 622-630 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7507-87-0.
УДК 636.2.082:[637.12+637.5'62]](075.8)
-- 1. Молоко – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Яловичина – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XII> 18446
839792 Главный филиал
Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини : підруч. для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації / В. І. Костенко.– Київ : Ліра-К, 2018.– 671 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 622-630 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7507-87-0.
УДК 636.2.082:[637.12+637.5'62]](075.8)
-- 1. Молоко – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Яловичина – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.