Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ростовський, В. С. - Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів
Ростовський, В. С. - Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів
Книга
Автор: Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2018 г.
ISBN 978-617-7278-31-2
Автор: Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2018 г.
ISBN 978-617-7278-31-2
(UA) Книга
XIII> 68087
842285 Главный филиал
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва, Полтав. ун-т економіки і торгівлі (ПУЕТ).– Київ : Кондор-Видавництво, 2018.– 496 с. : іл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 485 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-31-2.
УДК 664.68(075.8)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 68087
842285 Главный филиал
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва, Полтав. ун-т економіки і торгівлі (ПУЕТ).– Київ : Кондор-Видавництво, 2018.– 496 с. : іл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 485 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-31-2.
УДК 664.68(075.8)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.