Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загальні технології харчових виробництв
Загальні технології харчових виробництв
Книга
Автор:
Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5
Автор:
Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5
(UA) Книга
XIII> 68160
848005 Главный филиал
Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб. / Мирослав Ярославович Бомба, Надія Роман-Йосипівна Джурик, Василь Володимирович Дячок, Богдан Васильович Кректун, Валентина Терентіївна Лозовецька; За заг. ред. Мирослав Ярославович Бомба.– Львів : Ліга-Прес, 2018.– 409 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 403-409 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-397-211-5.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XIII> 68160
848005 Главный филиал
Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб. / Мирослав Ярославович Бомба, Надія Роман-Йосипівна Джурик, Василь Володимирович Дячок, Богдан Васильович Кректун, Валентина Терентіївна Лозовецька; За заг. ред. Мирослав Ярославович Бомба.– Львів : Ліга-Прес, 2018.– 409 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 403-409 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-397-211-5.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.