Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
Книга
Автор:
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin : the monograph
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
Видавництво: University Book, 2018 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Автор:
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin : the monograph
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
Видавництво: University Book, 2018 г.
ISBN 978-966-680-781-9
(UA) Книга
XIIIін 2874
769149 Главный филиал
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin = Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину : the monograph / Mykola Pertsevyi, Petro Gurskyi, Volodymyr Ladyka, Margarita Obozna, Dmytro Bidyuk; За ред. Petro Gurskyi, F. Pertsevyi.– Sumy : University Book, 2018.– 132 p. : tab., schemes
300 cop.– Bibliogr.: p. 114-130 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-680-781-9.
УДК 637.3:664.38]=111
-- 1. Сироваріння – Технології. 2. Молочна продукція – Технології.
XIIIін 2874
769149 Главный филиал
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin = Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину : the monograph / Mykola Pertsevyi, Petro Gurskyi, Volodymyr Ladyka, Margarita Obozna, Dmytro Bidyuk; За ред. Petro Gurskyi, F. Pertsevyi.– Sumy : University Book, 2018.– 132 p. : tab., schemes
300 cop.– Bibliogr.: p. 114-130 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-680-781-9.
УДК 637.3:664.38]=111
-- 1. Сироваріння – Технології. 2. Молочна продукція – Технології.