Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Книга
Автор:
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія
Видавництво: ПрофКнига, 2018 г.
ISBN 978-966-97641-4-0
Автор:
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія
Видавництво: ПрофКнига, 2018 г.
ISBN 978-966-97641-4-0
(UA) Книга
XIII> 68235
853747 Главный филиал
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова, Н. О. Фалендиш, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. В. І. Дробот.– Київ : ПрофКнига, 2018.– 185 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-97641-4-0.
УДК 664.663:664.641.12
-- 1. Хлібопекарне виробництво – Сировина – Застосування – Дослідження. 2. Круп'яна промисловість – Виробництво – Технології – Дослідження. 3. Пшениця – Використання – Цінність, харчова – Дослідження. 4. Хліб та хлібобулочне виробництво – Технології, інноваційні – Дослідження. 5. Борошно – Аналіз, хімічний – Дослідження.
XIII> 68235
853747 Главный филиал
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова, Н. О. Фалендиш, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. В. І. Дробот.– Київ : ПрофКнига, 2018.– 185 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-97641-4-0.
УДК 664.663:664.641.12
-- 1. Хлібопекарне виробництво – Сировина – Застосування – Дослідження. 2. Круп'яна промисловість – Виробництво – Технології – Дослідження. 3. Пшениця – Використання – Цінність, харчова – Дослідження. 4. Хліб та хлібобулочне виробництво – Технології, інноваційні – Дослідження. 5. Борошно – Аналіз, хімічний – Дослідження.