Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович - Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...
Ощипок, Ігор Миколайович - Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...
Книга
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех... : монографія
Видавництво: ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех... : монографія
Видавництво: ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8
(UA) Книга
XII> 18577
830965 Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання : монографія / Ігор Миколайович Ощипок, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : ЛТЕУ, 2017.– 219 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 211-219 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-213-8.
УДК 637.5:656.074
-- 1. М'ясопереробна промисловість – Технології. 2. Тварини, сільськогосподарські – Утримання, передзабійне – Технології. 3. Продукція, тваринницька – Виробництво – Технології.
XII> 18577
830965 Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання : монографія / Ігор Миколайович Ощипок, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : ЛТЕУ, 2017.– 219 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 211-219 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-213-8.
УДК 637.5:656.074
-- 1. М'ясопереробна промисловість – Технології. 2. Тварини, сільськогосподарські – Утримання, передзабійне – Технології. 3. Продукція, тваринницька – Виробництво – Технології.