Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Книга
Автор:
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-074-1
Автор:
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-074-1
(UA) Книга
III> 106327
869620 Главный филиал
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Іван Микитович Демчак, Юрій Володимирович Заприлюк, Ольга Миколаївна Полонська, Алла Леонідівна Солошонок, О. М. Ткачук, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Лісостеп. зональний НДЦ продуктивності АПК.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019.– 236 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр.– Бібліогр.: с. 236 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-074-1.
УДК 637.5:658.53](072)
-- 1. М'ясопереробні підприємства – Виробництво – Праця – Нормування – Інструкції, положення.
III> 106327
869620 Главный филиал
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Іван Микитович Демчак, Юрій Володимирович Заприлюк, Ольга Миколаївна Полонська, Алла Леонідівна Солошонок, О. М. Ткачук, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Лісостеп. зональний НДЦ продуктивності АПК.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019.– 236 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр.– Бібліогр.: с. 236 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-074-1.
УДК 637.5:658.53](072)
-- 1. М'ясопереробні підприємства – Виробництво – Праця – Нормування – Інструкції, положення.