Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Використання наукового та ринкового інструментарію при випробуванні та супроводі селекційних і те...
Використання наукового та ринкового інструментарію при випробуванні та супроводі селекційних і те...
Книга
Автор:
Використання наукового та ринкового інструментарію при випробуванні та супроводі селекційних і те... : метод. рек.
Видавництво: Бровін О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7738-86-1
Автор:
Використання наукового та ринкового інструментарію при випробуванні та супроводі селекційних і те... : метод. рек.
Видавництво: Бровін О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7738-86-1
(UA) Книга
Б 52766
733025 Главный филиал
Використання наукового та ринкового інструментарію при випробуванні та супроводі селекційних і технологічних інновацій : метод. рек. : для здобувачів освіт. ступеня "бакалавр", "магістр", аспірантів, наук. та наук.-пед. працівників, інвесторів, представників органів самоврядування, фахівців с.-г. підприємств різної форми власності / Луган. нац. аграр. ун-т. Навч.-наук. ін-т агрономії; Уклад. В. М. Тимчук, С. Ф. Халін, С. В. Чугаєв.– Харків : Бровін О. В., 2020.– 19,[1] с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 18-20 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7738-86-1.
УДК 631.527:001.895](072)
-- 1. Рослинництво – Технології, інноваційні – Методичні посібники. 2. Культури, сільськогосподарські – Селекція – Технології, інноваційні – Методичні посібники.
Б 52766
733025 Главный филиал
Використання наукового та ринкового інструментарію при випробуванні та супроводі селекційних і технологічних інновацій : метод. рек. : для здобувачів освіт. ступеня "бакалавр", "магістр", аспірантів, наук. та наук.-пед. працівників, інвесторів, представників органів самоврядування, фахівців с.-г. підприємств різної форми власності / Луган. нац. аграр. ун-т. Навч.-наук. ін-т агрономії; Уклад. В. М. Тимчук, С. Ф. Халін, С. В. Чугаєв.– Харків : Бровін О. В., 2020.– 19,[1] с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 18-20 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7738-86-1.
УДК 631.527:001.895](072)
-- 1. Рослинництво – Технології, інноваційні – Методичні посібники. 2. Культури, сільськогосподарські – Селекція – Технології, інноваційні – Методичні посібники.