Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман, Іван Васильович - Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Сирохман, Іван Васильович - Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Книга
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
(UA) Книга
XIII> 68870
866981 Главный филиал
Сирохман, Іван Васильович.
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник / Іван Васильович Сирохман, Ольга Ігорівна Гирка, Марта-Марія Володимирівна Калимон, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019.– 394 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 394 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-257-2.
УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Управління – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники.
XIII> 68870
866981 Главный филиал
Сирохман, Іван Васильович.
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник / Іван Васильович Сирохман, Ольга Ігорівна Гирка, Марта-Марія Володимирівна Калимон, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019.– 394 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 394 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-257-2.
УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Управління – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники.