Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Закуски
Закуски
Книга
Автор:
Закуски : навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-890-7
Автор:
Закуски : навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-890-7
(UA) Книга
XIII> 69038
850818 Главный филиал
Закуски : навч. посіб. / Михайло Федорович Кравченко, Вікторія Альбертівна Гніцевич, Мирослава Павлівна Демічковська, Ірина Юріївна Антонюк, Анжеліка Олександрівна Медведєва, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. А. А. Мазаракі.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018.– 191 с. : кольор. іл.– (Технологія продукції ресторанного господарства)
200 пр.– Бібліогр.: с. 173-175 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-890-7.
УДК 641.822(075.8)
-- 1. Закуски – Рецепти. 2. Салати – Рецепти.
XIII> 69038
850818 Главный филиал
Закуски : навч. посіб. / Михайло Федорович Кравченко, Вікторія Альбертівна Гніцевич, Мирослава Павлівна Демічковська, Ірина Юріївна Антонюк, Анжеліка Олександрівна Медведєва, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. А. А. Мазаракі.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018.– 191 с. : кольор. іл.– (Технологія продукції ресторанного господарства)
200 пр.– Бібліогр.: с. 173-175 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-890-7.
УДК 641.822(075.8)
-- 1. Закуски – Рецепти. 2. Салати – Рецепти.