Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека
Книга
Автор:
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека : монографія
Видавництво: Сталь, 2019 г.
ISBN 978-617-676-150-1
Автор:
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека : монографія
Видавництво: Сталь, 2019 г.
ISBN 978-617-676-150-1
(UA) Книга
XIII> 69395
863989 Главный филиал
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека : монографія / Анатолій Іванович Українець, Галина Олександрівна Сімахіна, Наталія Валентинівна Науменко, Світлана Владиславівна Камінська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : Сталь, 2019.– 372 с. : іл., табл.
300 пр.– 135-річчю Національного університету харчових технологій присвячується.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-676-150-1.
УДК 664.853.037.5
-- 1. Напівфабрикати, плодово-ягідні – Виробництво – Технології.
XIII> 69395
863989 Главный филиал
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека : монографія / Анатолій Іванович Українець, Галина Олександрівна Сімахіна, Наталія Валентинівна Науменко, Світлана Владиславівна Камінська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : Сталь, 2019.– 372 с. : іл., табл.
300 пр.– 135-річчю Національного університету харчових технологій присвячується.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-676-150-1.
УДК 664.853.037.5
-- 1. Напівфабрикати, плодово-ягідні – Виробництво – Технології.