Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Островська, Галина Йосипівна - Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу
Островська, Галина Йосипівна - Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу
Книга
Автор: Островська, Галина Йосипівна
Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб.
Видавництво: Підручники і посібники, 2018 г.
ISBN 978-966-07-3368-8
Автор: Островська, Галина Йосипівна
Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб.
Видавництво: Підручники і посібники, 2018 г.
ISBN 978-966-07-3368-8
(UA) Книга
XIII> 69891
854448 Главный филиал
Островська, Галина Йосипівна.
Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб. / Галина Йосипівна Островська, Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, Акад. соц. управління; За наук. ред. Б. М. Андрушків; Відп. за вип. Маргарита Більчук.– Тернопіль : Підручники і посібники, 2018.– 255 с. : кольор. іл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 252-253 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-07-3368-8.
УДК 640.4:641.56](100)](075.8)
-- 1. Страви, національні – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники.
XIII> 69891
854448 Главный филиал
Островська, Галина Йосипівна.
Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посіб. / Галина Йосипівна Островська, Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, Акад. соц. управління; За наук. ред. Б. М. Андрушків; Відп. за вип. Маргарита Більчук.– Тернопіль : Підручники і посібники, 2018.– 255 с. : кольор. іл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 252-253 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-07-3368-8.
УДК 640.4:641.56](100)](075.8)
-- 1. Страви, національні – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники.