Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Цюцяк, Андрій - Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного го...
Цюцяк, Андрій - Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного го...
(UA) Статья
Цюцяк, Андрій.
Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного господарства / Андрій Цюцяк, Ігор Цюцяк // Галицький економічний вісник.– 2021.– № 1 (68).– С. 87-95 : іл., табл.
Бібліогр.: 10 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. давальницька сировина. 3. бухгалтерський облік на підприємствах.
Цюцяк, Андрій.
Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного господарства / Андрій Цюцяк, Ігор Цюцяк // Галицький економічний вісник.– 2021.– № 1 (68).– С. 87-95 : іл., табл.
Бібліогр.: 10 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. давальницька сировина. 3. бухгалтерський облік на підприємствах.