Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пасальський Богдан Кирилович - Хімія харчових продуктів
Пасальський Богдан Кирилович - Хімія харчових продуктів
Книга
Автор: Пасальський Богдан Кирилович
Хімія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-47-8
Автор: Пасальський Богдан Кирилович
Хімія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів
Видавництво: КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-47-8
(UA) Книга
VIII> 33236
547268 Главный филиал 547346 Главный филиал
Пасальський, Богдан Кирилович.
Хімія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів / Богдан Кирилович Пасальський; В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2000.– 196 с.
400 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-7376-47-8 : 11.25.
ББК Л80-1я73
-- 1. Продукти, харчові – Хімія.
VIII> 33236
547268 Главный филиал 547346 Главный филиал
Пасальський, Богдан Кирилович.
Хімія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів / Богдан Кирилович Пасальський; В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2000.– 196 с.
400 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-7376-47-8 : 11.25.
ББК Л80-1я73
-- 1. Продукти, харчові – Хімія.