Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пересічний Михайло Іванович - Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок
Пересічний Михайло Іванович - Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок
Книга
Автор: Пересічний Михайло Іванович
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : [Монографія]
Видавництво: КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-047-2
Автор: Пересічний Михайло Іванович
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : [Монографія]
Видавництво: КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-047-2
(UA) Книга
XIII> 51667
596876 Главный филиал
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : [Монографія] / Михайло Іванович Пересічний, Михайло Федорович Кравченко, Петро Олександрович Карпенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2003.– 322 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-047-2 : 16.10.
ББК Л979
-- 1. Добавки, харчові. 2. Продукти, харчові – Технологія виробництва. 3. Біологічно активні добавки.
XIII> 51667
596876 Главный филиал
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок : [Монографія] / Михайло Іванович Пересічний, Михайло Федорович Кравченко, Петро Олександрович Карпенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2003.– 322 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-047-2 : 16.10.
ББК Л979
-- 1. Добавки, харчові. 2. Продукти, харчові – Технологія виробництва. 3. Біологічно активні добавки.