Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...
Книга
Автор:
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про... : монографія
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-307-4
Автор:
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про... : монографія
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-307-4
(UA) Книга
XIII> 70961
914667 Главный филиал
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія / Тетяна М. Лозова, В. В. Гаврилишин, Л. І. Решетило, М. П. Бодак, О. І. Гирка, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; За наук. ред. Тетяна М. Лозова.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022.– 430 с. : іл., схеми, табл.
100 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-307-4.
УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](02.021.21)
-- 1. Продукти, харчові – Монографії. 2. Харчове виробництво – Монографії.
XIII> 70961
914667 Главный филиал
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія / Тетяна М. Лозова, В. В. Гаврилишин, Л. І. Решетило, М. П. Бодак, О. І. Гирка, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; За наук. ред. Тетяна М. Лозова.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022.– 430 с. : іл., схеми, табл.
100 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-307-4.
УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](02.021.21)
-- 1. Продукти, харчові – Монографії. 2. Харчове виробництво – Монографії.