Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Lisovska, T. O. - The Technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour
Lisovska, T. O. - The Technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour
Книга
Автор: Lisovska, T. O.
The Technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour : monograph
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Видавництво: Ivan Puluj Nat. Technical Univ., 2022 г.
ISBN 978-966-305-121-5
Автор: Lisovska, T. O.
The Technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour : monograph
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Видавництво: Ivan Puluj Nat. Technical Univ., 2022 г.
ISBN 978-966-305-121-5
(UA) Книга
XIIIін 3030
874308 Главный филиал
Lisovska, T. O.
The Technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour = Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна : monograph / T. O. Lisovska, N. V. Chorna, N. H. Kopchak, State Biotechnological Univ., Ternopil Ivan Puluj Nat. Technical Univ..– Ternopil : Ivan Puluj Nat. Technical Univ., 2022.– 119 p. : ill., tab., schem.
300 cop.– Bibliogr.: p. 100-117 . – На англ., укр. яз.
ISBN 978-966-305-121-5.
УДК 664.68:664.641.15](02.064)=111
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Монографії.
XIIIін 3030
874308 Главный филиал
Lisovska, T. O.
The Technology of semi-finished sponge products using extruded corn flour = Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна : monograph / T. O. Lisovska, N. V. Chorna, N. H. Kopchak, State Biotechnological Univ., Ternopil Ivan Puluj Nat. Technical Univ..– Ternopil : Ivan Puluj Nat. Technical Univ., 2022.– 119 p. : ill., tab., schem.
300 cop.– Bibliogr.: p. 100-117 . – На англ., укр. яз.
ISBN 978-966-305-121-5.
УДК 664.68:664.641.15](02.064)=111
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Монографії.