Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...
(UA) Книга
B 43003
Главный филиал Главный филиал Главный филиал
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадського харчування" : для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Антоніна Іллівна Юліна, Ганна Степанівна Сацюк, Ірина Юріївна Антонюк; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 14 с.
100 пр. – На укр. яз. : 3.15.
ББК Л718я73
-- 1. Підприємства громадського харчування.
B 43003
Главный филиал Главный филиал Главный филиал
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадського харчування" : для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" / В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Антоніна Іллівна Юліна, Ганна Степанівна Сацюк, Ірина Юріївна Антонюк; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2000.– 14 с.
100 пр. – На укр. яз. : 3.15.
ББК Л718я73
-- 1. Підприємства громадського харчування.