Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Клименко М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Клименко М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Книга
Автор: Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Автор: Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
(UA) Книга
XIII> 53750
616434 Главный филиал
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навчальний посібник для студентів ВНЗ / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков; В.о. Нац. ун-т харч. технологій; За ред. М. М. Клименко.– Вінниця : Нова книга, 2005.– 384 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-86090-1-8 : 45.00.
ББК Н721.76я73
ББК Л92-4-02я73
-- 1. М'ясопереробна промисловість – Проєктування – Підручники, посібники.
XIII> 53750
616434 Главный филиал
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навчальний посібник для студентів ВНЗ / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков; В.о. Нац. ун-т харч. технологій; За ред. М. М. Клименко.– Вінниця : Нова книга, 2005.– 384 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-86090-1-8 : 45.00.
ББК Н721.76я73
ББК Л92-4-02я73
-- 1. М'ясопереробна промисловість – Проєктування – Підручники, посібники.