Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Тезаурус - Рубрика: Ресторанне господарство

Рубрика: Ресторанне господарство

Рубрики
--> Ресторанне господарство

Показані записи 58 з 58

Введіть частину назви рубрики:
Вищі рубрики Заголовок рубрики Див. також Підрубрики Документи
у рубриціз урахуванням підрубрик
Ресторанне господарство Безпека, продовольча    1    1 
Ресторанне господарство Бізнес-план    1  2  3 
Ресторанне господарство Бухгалтерський облік    3  3  8 
Ресторанне господарство Виробництво    1    1 
Ресторанне господарство Виставки      1   
Ресторанне господарство Гігієна, санітарія    1  1  4 
Ресторанне господарство Дизайн      1   
Ресторанне господарство Дипломні роботи    1    2 
Ресторанне господарство Діяльність    2    2 
Ресторанне господарство Довідники      1   
Ресторанне господарство Документація      1   
Ресторанне господарство Економіка    2  10  13 
Ресторанне господарство Законодавство      1   
Ресторанне господарство Зарубіжні країни    1    2 
Ресторанне господарство Збірники      1   
Ресторанне господарство Інжиніринг    1    1 
Ресторанне господарство Інформаційні технології    1    1 
Ресторанне господарство Інфраструктура    1    1 
Ресторанне господарство Іспити      1   
Ресторанне господарство Італія    1    1 
Ресторанне господарство Кадри      2   
Ресторанне господарство Конференції      4   
Ресторанне господарство Курсові роботи    1    2 
Ресторанне господарство Лабораторні роботи    1    1 
Ресторанне господарство Маркетинг    3  3  7 
Ресторанне господарство Матеріально-технічна база    1    1 
Ресторанне господарство Менеджмент    2  7  15 
Ресторанне господарство Методичні посібники      6   
Ресторанне господарство Моделювання    1    1 
Ресторанне господарство Наукові праці      2   
Ресторанне господарство Обладнання    2  1  4 
Ресторанне господарство Облік      1   
Ресторанне господарство Обслуговування    1  1  4 
Ресторанне господарство Організація    4  2  11 
Ресторанне господарство Організація праці      2   
Ресторанне господарство Паблік рілейшнз      1   
Ресторанне господарство Персонал, кадри    2    2 
Ресторанне господарство Підручники, посібники    1  15  18 
Ресторанне господарство Планування    1    1 
Ресторанне господарство Послуги    2    2 
Ресторанне господарство Практика, виробнича    1    1 
Ресторанне господарство Програми      1   
Ресторанне господарство Продукція    1  1  9 
Ресторанне господарство Продукція, кулінарна    2    2 
Ресторанне господарство Проєктування      2   
Ресторанне господарство Рентабельність    1    1 
Ресторанне господарство Розвиток    2    3 
Ресторанне господарство Системний аналіз    1    1 
Ресторанне господарство Термінологія    1  1  3 
Ресторанне господарство Технології    2    2 
Ресторанне господарство Технології, інноваційні    2    2 
Ресторанне господарство Україна    3  3  8 
Ресторанне господарство Управління    2    2 
Ресторанне господарство Устаткування    2  2  5 
Ресторанне господарство Фахівці    1    1 
Ресторанне господарство Фінансування    1    1 
Ресторанне господарство Франчайзинг    1    1 
Ресторанне господарство Якість продукції та послуг    1  1  3 
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025