Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Тезаурус - Рубрика: Продукти, м'ясні

Рубрика: Продукти, м'ясні

Рубрики
--> Продукти, м'ясні

Показані записи 11 з 11

Введіть частину назви рубрики:
Вищі рубрики Заголовок рубрики Див. також Підрубрики Документи
у рубриціз урахуванням підрубрик
Продукти, м'ясні Ветеринарний контроль    1    2 
Продукти, м'ясні Виробництво    3    4 
Продукти, м'ясні Зберігання    1    1 
Продукти, м'ясні Консервування    1    1 
Продукти, м'ясні Норми      1   
Продукти, м'ясні Переробка    1    1 
Продукти, м'ясні Ринок    1    1 
Продукти, м'ясні Технологія      1   
Продукти, м'ясні Товарознавство    1  2  3 
Продукти, м'ясні Україна    2    2 
Продукти, м'ясні Якість    1  2  5 
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025