Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тезаурус - Рубрика: Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрика: Технологія харчової та легкої промисловостіРубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Показані записи 14 з 14
Вищі рубрики | Заголовок рубрики | Див. також | Підрубрики | Документи | |
---|---|---|---|---|---|
у рубриці | з урахуванням підрубрик | ||||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів | 41 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння | 67 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів | 35 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | 136 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Товарознавство харчових продуктів | 60 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія продуктів харчування | 51 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія взуття, шкіряних виробів і хутра | 43 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія текстильних матеріалів, швейних і трикотажних виробів | 106 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | 57 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур | 44 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів | 61 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Товарознавство непродовольчих товарів | 30 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія харчової продукції | 80 | |||
Технічні науки => Технологія харчової та легкої промисловості |
Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів | 2 |