Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Тезаурус - Рубрика: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Показані записи 14 з 14

Введіть частину назви рубрики:
Вищі рубрики Заголовок рубрики Див. також Підрубрики Документи
у рубриціз урахуванням підрубрик
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів      41   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння      67   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів      35   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв      136   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Товарознавство харчових продуктів      60   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія продуктів харчування      51   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія взуття, шкіряних виробів і хутра      43   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія текстильних матеріалів, швейних і трикотажних виробів      106   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів      57   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур      44   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів      61   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Товарознавство непродовольчих товарів      30   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія харчової продукції      80   
Технічні науки
 => Технологія харчової та легкої промисловості
Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів      2   
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025