Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Тезаурус - Рубрика: М'ясо та м'ясопродукти

Рубрика: М'ясо та м'ясопродукти

Рубрики
--> М'ясо та м'ясопродукти

Показані записи 12 з 12

Введіть частину назви рубрики:
Вищі рубрики Заголовок рубрики Див. також Підрубрики Документи
у рубриціз урахуванням підрубрик
М'ясо та м'ясопродукти Виробництво    1    1 
М'ясо та м'ясопродукти Економічна ефективність      1   
М'ясо та м'ясопродукти Експертиза    1  1  2 
М'ясо та м'ясопродукти Експертиза, ветеринарно-санітарна    1    1 
М'ясо та м'ясопродукти Зберігання    1    1 
М'ясо та м'ясопродукти Консервування    2    2 
М'ясо та м'ясопродукти Переробка    1  3  4 
М'ясо та м'ясопродукти Підручники, посібники      1   
М'ясо та м'ясопродукти Ринок, міжнародний      1   
М'ясо та м'ясопродукти Технологія    2  1  3 
М'ясо та м'ясопродукти Товарознавство      1   
М'ясо та м'ясопродукти Якість      1   
© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025