Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Мікробіологія

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Мікробіологія

Рубрика

Назва:
 
Мікробіологія  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Мікробіологія харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мікробіологія харчових виробництв: навч. посіб.
Грінь Д. С., 2016 г.
ISBN 978-966-930-121-5


Мікробіологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мікробіологія харчових продуктів: Опорний конспекі лекцій
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025