Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Кулінарія

Рубрики
--> Кулінарія

Рубрика

Назва:
 
Кулінарія  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | вперед >>
Обед за 30 минут
Недоступно
 0 из 1
Книга

Обед за 30 минут: сборник простых и доступных рецептов «на скорую руку»
Серія: Серия 'Домоводство'
Тимашевская типография "ТАПО", б.г.
ISBN відсутній


Обеды по-домашнему
Недоступно
 0 из 2
Книга

Обеды по-домашнему
Серія: Готовим по-домашнему
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2010 г.
ISBN 966-14-0652-9


Обряди і страви Святого вечора
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вербенець, Ольга
Обряди і страви Святого вечора
Свічадо, 2007 г.
ISBN 978-966-395-128-7


Овощи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Овощи: [гость вып. Раиса Рязанова]
Серія: Смак
Амфора, 2013 г.
ISBN 978-617-7030-19-4


Одноразовые блюда
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нежурко, Александр Иванович
Одноразовые блюда
Світ книги, 2013 г.
ISBN 978-966-2747-78-2


Основи кулінарної майстерності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи кулінарної майстерності: кредит.-модул. система орг. навч. процесу, завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести, для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаборат. робіт з курсу для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.050303 денної форми навчання
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній


Основи технології продукції закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній


От княжеского пира до кремлевского банкета. Старинные меню и рецепты
Недоступно
 0 из 1
Книга
Захарова Оксана Юрьевна
От княжеского пира до кремлевского банкета. Старинные меню и рецепты
Антиква, 2007 г.
ISBN відсутній


Палитра рецептов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гелб, Татьяна Геннадьевна
Палитра рецептов
Арий, 2018 г.
ISBN 978-966-498-673-8


Пальчики оближеш
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пальчики оближеш
Серія: Смачно, рекомендуємо!
Талант, 2012 г.
ISBN 978-966-2619-95-9


Пальчики оближешь
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пальчики оближешь
Серія: Смачно, рекомендуємо!
Талант, 2012 г.
ISBN 978-617-695-001-1


Паровая кулинария
Недоступно
 0 из 1
Книга

Паровая кулинария
Серія: Хозяйке на заметку
Фолио, 2009 г.
ISBN 966-03-4267-5


Пасхальный стол
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пасхальный стол: лучшие блюда к светлому празднику
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2016 г.
ISBN 978-617-12-0124-8, 978-5-9910-3447-0


Пасхальный стол
Недоступно
 0 из 1
Книга
Калинина, Алина
Пасхальный стол: лучшие рецепты
Агентство Мультипресс, 2015 г.
ISBN 978-966-519-329-6


Пельмени
Недоступно
 0 из 1
Книга
Потапова, Наталия Валерьевна
Пельмени: [гость вып. Олег Митяев]
Серія: Смак
Амфора, 2013 г.
ISBN 978-617-7030-21-7


Пельмени и вареники
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пельмени и вареники: [сборник рецептов для мультиварки]
Серія: Готовим в мультиварке, 1000 секретов и миллион советов
Пресс-Курьер Украина, Пресс-Курьер Украина, 2016 г.
ISBN відсутній


Пельмени и вареники
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семенова, Светлана Владимировна
Пельмени и вареники: ароматные хинкали, сытные манты, вареники с начинками, клецки на любой вкус
Серія: 155 рецептов наших бабушек
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2014 г.
ISBN 978-5-9910-2910-0


Пельмени и вареники
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семенова, Светлана Владимировна
Пельмени и вареники: ароматные хинкали, сытные манты, вареники с начинками, клёцки на любой вкус
Серія: 155 рецептов наших бабушек
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2018 г.
ISBN 978-617-12-4661-4


Пельмени, вареники, манты, зразы с мясными, рыбными, овощными начинками
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рябинина, Оксана
Пельмени, вареники, манты, зразы с мясными, рыбными, овощными начинками
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2015 г.
ISBN 978-966-14-8751-1, 978-5-9910-3203-2


Пельмени, вареники, манты, чебуреки, фрикадельки, зразы, беляши, пончики
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пельмени, вареники, манты, чебуреки, фрикадельки, зразы, беляши, пончики
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2011 г.
ISBN 978-966-14-1288-9


Первые блюда. Готовим в мультиварке
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семенова, Светлана Владимировна
Первые блюда. Готовим в мультиварке
Серія: Все будет очень вкусно!
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2016 г.
ISBN 978-617-12-1512-2, 978-5-9910-3709-9


Перекус на каждый день
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ивченко, Зоряна
Перекус на каждый день
Серія: Полчаса на кухне
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2018 г.
ISBN 978-617-12-4135-0


Перша кулінарна книга
Недоступно
 0 из 1
Книга
Хіменес-Браво, Ектор
Перша кулінарна книга
Самміт-Книга, 2017 г.
ISBN 978-617-7434-83-1


Пироги. Запеканки. Пиццы
Недоступно
 0 из 1
Книга

Пироги. Запеканки. Пиццы
Серія: Вкусные рецепты
Сталкер, 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025