Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Обслуговування
Рубрики
-->
Ресторани
----> Обслуговування
Рубрика
Назва:
Обслуговування
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Meyer, Sylvia
Professional table service
John Wiley & Sons, Inc., 1991 г.
ISBN 978-0-471-28926-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Бондарь, К. Л.
Бары и рестораны: организация обслуживания
Сварог, 2017 г.
ISBN 966-8970-82-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Лук'янов, Володимир О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2012 г.
ISBN 978-966-2781-05-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0933-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Машир, Н. П.
Ресторанний сервіс та секрети гостинності: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-966-2781-69-4