Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: якість харчової продукції

Рубрики
--> якість харчової продукції

Рубрика

Назва:
 
якість харчової продукції  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Маркетинговий аналіз експортної діяльності агрокомплексу України
Нет экз.
Стаття
Прядко, Ольга Миколаївна
Маркетинговий аналіз експортної діяльності агрокомплексу України
б.г.
ISBN відсутній


Agrarian integration: Theoretical foundations
Нет экз.
Стаття
Kryvenko, Nadiia
Agrarian integration: Theoretical foundations
Аграрна інтеграція: теоретичні засади
б.г.
ISBN відсутній


Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Нет экз.
Стаття

Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній


Use of oilseeds as organic raw materials for the food industry
Нет экз.
Стаття

Use of oilseeds as organic raw materials for the food industry
Використання олійних культур як органічної сировини для харчової промисловості
б.г.
ISBN відсутній


Проблеми управління підприємствами в умовах світової кризи
Нет экз.
Стаття
Немченко, Ганна
Проблеми управління підприємствами в умовах світової кризи
б.г.
ISBN відсутній


Менеджмент якості та продуктивності у процесах продажу продукції
Нет экз.
Стаття
Присяжнюк, О. Ф.
Менеджмент якості та продуктивності у процесах продажу продукції
б.г.
ISBN відсутній


Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
Нет экз.
Стаття
Сеник, Ю. І.
Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
б.г.
ISBN відсутній


Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни
Нет экз.
Стаття

Якість продуктів харчування, як складова продовольчої безпеки країни
б.г.
ISBN відсутній


Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
Нет экз.
Стаття
Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
б.г.
ISBN відсутній


Безпечність і якість напоїв на основі сорго
Нет экз.
Стаття
Карпутіна, Маргарита
Безпечність і якість напоїв на основі сорго
б.г.
ISBN відсутній


Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Нет экз.
Стаття
Мінорова, Антоніна
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
б.г.
ISBN відсутній


Харчування в закладах освіти: впровадження систем      НАССР
Нет экз.
Стаття
Федорова, Діна
Харчування в закладах освіти: впровадження систем НАССР
б.г.
ISBN відсутній


Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
Нет экз.
Стаття
Кравченко, Михайло
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній


Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
Нет экз.
Стаття
Лебський, Сергій
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній


Забезпечення якості молока у виробничому ланцюзі з урахуванням міжнародних стандартів
Нет экз.
Стаття
Галушко, Валерій Павлович
Забезпечення якості молока у виробничому ланцюзі з урахуванням міжнародних стандартів
б.г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025