Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: якість харчової продукції
Рубрики
--> якість харчової продукції
Друк списку
--> якість харчової продукції
Рубрика
- Назва:
- якість харчової продукції
Друк списку
Зв'язані описи:
Стаття
Прядко, Ольга Миколаївна
Маркетинговий аналіз експортної діяльності агрокомплексу України
б.г.
ISBN відсутній
Прядко, Ольга Миколаївна
Маркетинговий аналіз експортної діяльності агрокомплексу України
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Kryvenko, Nadiia
Agrarian integration: Theoretical foundations
Аграрна інтеграція: теоретичні засади
б.г.
ISBN відсутній
Kryvenko, Nadiia
Agrarian integration: Theoretical foundations
Аграрна інтеграція: теоретичні засади
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній
Research of the vacuum low-temperature frying process Pleurotus eryngii
Дослідження процесу вакуумного низькотемпературного смаження Pleurotus eryngii
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Use of oilseeds as organic raw materials for the food industry
Використання олійних культур як органічної сировини для харчової промисловості
б.г.
ISBN відсутній
Use of oilseeds as organic raw materials for the food industry
Використання олійних культур як органічної сировини для харчової промисловості
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Присяжнюк, О. Ф.
Менеджмент якості та продуктивності у процесах продажу продукції
б.г.
ISBN відсутній
Присяжнюк, О. Ф.
Менеджмент якості та продуктивності у процесах продажу продукції
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Сеник, Ю. І.
Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
б.г.
ISBN відсутній
Сеник, Ю. І.
Поняття «якості продукції» як ключового елементу ії конкурентоздатності на ринку
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
б.г.
ISBN відсутній
Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Кравченко, Михайло
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній
Кравченко, Михайло
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
б.г.
ISBN відсутній
Стаття
Лебський, Сергій
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній
Лебський, Сергій
Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon Adspersus Rathke, 1837
б.г.
ISBN відсутній