Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Аналіз, сенсорний

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Аналіз, сенсорний

Рубрика

Назва:
 
Аналіз, сенсорний  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Sensory analysis
Недоступно
 0 из 1
Книга

Sensory analysis: basic textbook
NPE Yamchynskyi O. V., 2024 г.
ISBN 978-617-8456-31-3


Органолептичний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній


Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб.
Видавничий дім "Гельветика", 2020 г.
ISBN 978-966-992-136-9


Сенсорний аналіз
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз: навч. посіб.
ЦП "Компринт", 2023 г.
ISBN 978-617-8282-79-0


Сенсорний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз харчових продуктів: навч. посіб., для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025