Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Законодавство

Рубрики
--> Законодавство

Рубрика

Назва:
 
Законодавство  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
II специализированная выставка "Мой ресторан", "Деликатесы и десерты"; Всеукраинский конкурс пова...
Недоступно
 0 из 1
Книга

II специализированная выставка "Мой ресторан", "Деликатесы и десерты"; Всеукраинский конкурс пова...: Официальный каталог (Одесса, 12-14 февраля 2004 г.)
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Mesele de odinioară. De la Palatul Regal la Târgul Moşilor
Недоступно
 0 из 1
Книга

Mesele de odinioară. De la Palatul Regal la Târgul Moşilor
Серія: Istorie cu blazon
Corint, 2015 г.
ISBN 978-606-8723-61-7


PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Прохоренко Катерина Михайлівна
PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі: навч, посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN 978-617-602-032-5


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2009 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2009 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...: матер. II Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2013 р., м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2013 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...: матер. І Всеукр. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2012, м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012 г.
ISBN відсутній


Англійська мова готельно-ресторанної справи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мойсієнко, Оксана Борисівна
Англійська мова готельно-ресторанної справи: навч. посіб.
English of hospitality industry
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-897-6


Англійська мова менеджменту готельно-ресторанного бізнесу
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семідоцька Вікторія Анатоліївна
Англійська мова менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2007 г.
ISBN 966-629-301-3


Англійська мова ресторанної справи
Недоступно
 0 из 3
Книга
Бунтіна Людмила Федосіївна
Англійська мова ресторанної справи: Навчальний посібник
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-71-0


Англо-український словник для фахівців у сфері технологій в ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Електронний ресурс
Богатирьова, Катерина Василівна
Англо-український словник для фахівців у сфері технологій в ресторанному господарстві
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016 г.
ISBN відсутній


Бармен, официант
Недоступно
 0 из 1
Книга
Извекова Валентина Гавриловна
Бармен, официант: Учебное пособие
Серія: Начальное профессиональное образование
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-70-2


Бары и рестораны. Техники обслуживания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ридель Х.
Бары и рестораны. Техники обслуживания
Серія: Хит сезона
Феникс, 2004 г.
ISBN 5-222-02146-7


Бары и рестораны: организация обслуживания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бондарь, К. Л.
Бары и рестораны: организация обслуживания
Сварог, 2017 г.
ISBN 966-8970-82-9


Бізнес-планування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Бізнес-планування: індивід. навч.-дослід. завд. для студ. напр. підг. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві: тест. завдання для контролю знань студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (галузь знань 1401 "Сфера...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Бізнес-планування у готельному та ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Бізнес-планування у готельному та ресторанному господарстві: завд. до практич. та семінар. занять і самост. роботи для студ. напр. підг. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (галузь...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-267-9


Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зима, Галина Іванівна
Бухгалтерський облік і фінансування підприємств ресторанного господарства: навч. посіб.
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-201-3


Бухгалтерський облік у торгівлі та ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Бухгалтерський облік у торгівлі та ресторанному господарстві: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-629-536-4


Введение в гостеприимство
Недоступно
 0 из 2
Книга
Уокер Джон Р.
Введение в гостеприимство: Учеб. пособ. для студ. высших и сред. уч. завед.
ЮНИТИ-ДАНА, 2002 г.
ISBN 5-238-00367-6


Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти
Недоступно
 0 из 1
Книга
Джога, Ольга Валентинівна
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти: монографія
Сочінський М. М., 2024 г.
ISBN 978-966-304-551-1


Все об учете и организации ресторанного хозяйства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Михайлицкая, Марина
Все об учете и организации ресторанного хозяйства
Серія: Все об учете и организации...
Фактор, 2012 г.
ISBN 978-966-180-444-8


Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства: навч. посіб., [для студ. напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології в ресторанному...
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-267-6


Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЭТ, 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025