Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Сир

Рубрики
--> Сир

Рубрика

Назва:
 
Сир  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Вкусный сыр. Сулугуни, брынза, адыгейский, плавленый, копченый
Недоступно
 0 из 2
Книга
Семенова, Светлана Владимировна
Вкусный сыр. Сулугуни, брынза, адыгейский, плавленый, копченый: [доступ. ингредиенты и оборудование]
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2016 г.
ISBN 978-617-12-0529-1, 978-5-9910-3566-8


Готовим дома сыры: твёрдые, сливочные, рассольные, с плесенью
Недоступно
 0 из 1
Книга

Готовим дома сыры: твёрдые, сливочные, рассольные, с плесенью
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2018 г.
ISBN 978-617-12-2491-9


Інновації у виробництві твердих сирів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Власенко, Ірина Георгіївна
Інновації у виробництві твердих сирів: монографія
ВТЕІ КНТЕУ, 2018 г.
ISBN 978-966-629-868-6


Книга о сыре
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бегунов, Виталий Львович
Книга о сыре: о его питательных и вкусовых свойствах, многообразии ассортимента и способов потребления
Пищевая промышленность, 1974 г.
ISBN відсутній


Працею здобуте визнання
Недоступно
 0 из 1
Книга

Працею здобуте визнання
Каменяр, 1999 г.
ISBN 5-7745-0742-4


Проектування підприємств з основами САПР
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проектування підприємств з основами САПР: Метод. вказів. до виконан. самост. роботи з використ. ПК для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока"...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Сирні мандри
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кравецька, Леся
Сирні мандри: про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2023 г.
ISBN 978-617-12-9611-4


Сыр как удовольствие
Недоступно
 0 из 1
Книга
Омега Ирина
Сыр как удовольствие: его Величество Сыр во времени и пространстве
Елисейские Поля, 2008 г.
ISBN відсутній


Технология сыра и других молочных продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Крусь Галина Николаевна
Технология сыра и других молочных продуктов: учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений по спец. 2710 "Технология молока и молочных продуктов" (специализация 2710.02 "Технология...
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Колос, 1992 г.
ISBN 5-10-000951-9


Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-780-2


Технологія сиру кисломолочного дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко, Юлія Валентинівна
Технологія сиру кисломолочного дитячого харчування: монографія
ВВП "Мрія-1", 2016 г.
ISBN 978-966-566-653-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025