Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Рибні продукти

Рубрики
--> Рибні продукти

Рубрика

Назва:
 
Рибні продукти  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів  переробки гідробіонтів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Найдіч, Ольга Володимирівна
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів переробки гідробіонтів: конспект лекцій
ТЕС, 2013 г.
ISBN 978-966-2389-98-2


Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських ссавців та безхребетних тварин
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських ссавців та безхребетних тварин: навч. посіб.
Нова книга, 2013 г.
ISBN 978-966-382-454-3


Риба і рибні товари
Недоступно
 0 из 2
Книга

Риба і рибні товари: Опорний конспект з товарознавства продовольчих товарів
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній


Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов
Недоступно
 0 из 2
Книга
Добробабина Л. Б.
Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов: монография
Optimum, 2008 г.
ISBN 966-344-254-9


Соление, вяление, копчение рыбы
Недоступно
 0 из 1
Книга

Соление, вяление, копчение рыбы
Серія: Коротко о вкусном
ПКФ "БАО", 2003 г.
ISBN 966-548-620-9


Технологія переробки продукції рибництва
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія переробки продукції рибництва: навч. посіб.
Зволейко Д. Г., 2010 г.
ISBN 978-966-2124-69-9


Товароведение и экспертиза качества рыбы и рыбных товаров
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шевченко Вера Валерьяновна
Товароведение и экспертиза качества рыбы и рыбных товаров: Учебное пособие для студентов ВУЗов
Серія: Учебник для вузов
Питер, 2005 г.
ISBN 5-469-00470-8


Товарознавство рибних і морепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство рибних і морепродуктів: підручник
Растр-7, 2014 г.
ISBN 978-617-7045-62-4


Товарознавство харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство харчових продуктів: Розділ "Риба та рибні товари", індивідуальні навчально-дослідні завдання для самостійної роботи студентів (паперовий та електронний варіанти) напряму підготовки...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Розділ "Риба та рибні товари"
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство харчових продуктів тваринного походження. Розділ "Риба та рибні товари": тести, (паперовий та електронний варіанти) для студентів напряму підготовки "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Формування асортименту та якості риборослинних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сидоренко Олена Володимирівна
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 г.
ISBN 966-629-200-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025