Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрика
- Назва:
- Технологія харчової та легкої промисловості
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Касабова, Катерина Рубенівна
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та буряк...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Касабова, Катерина Рубенівна
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та буряк...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дейниченко, Людмила Григорівна
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Дейниченко, Людмила Григорівна
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ветров Володимир Миколайович
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Ветров Володимир Миколайович
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Крамаренко Дмитро Павлович
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Крамаренко Дмитро Павлович
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Згурський, Андрій Володимирович
Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Згурський, Андрій Володимирович
Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Папченко Вікторія Юріївна
Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Папченко Вікторія Юріївна
Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Слащева Аліна Вячеславівна
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Слащева Аліна Вячеславівна
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Колесник Аліна Олексіївна
Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кістк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Колесник Аліна Олексіївна
Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кістк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складо...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складо...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Желєва, Тетяна Сергіївна
Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Желєва, Тетяна Сергіївна
Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дроменко, Олена Борисівна
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Дроменко, Олена Борисівна
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пивоварова, Ольга Павлівна
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Пивоварова, Ольга Павлівна
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Наталя Вікторівна
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Кравченко, Наталя Вікторівна
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Османова Юлія Вікторівна
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Османова Юлія Вікторівна
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Омельченко, Світлана Борисівна
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Омельченко, Світлана Борисівна
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Подворчан Дмитро Євгенійович
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Подворчан Дмитро Євгенійович
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чехова, Наталія Сергіївна
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Чехова, Наталія Сергіївна
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Васильєва Олена Олександрівна
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Васильєва Олена Олександрівна
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Перцевой, Микола Федорович
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Перцевой, Микола Федорович
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Котляр, Олег Володимирович
Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Котляр, Олег Володимирович
Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лабейко, Марина Анатоліївна
Технологія одержання і використання природних антиоксидантів із вторинних продуктів олієжирових в...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.06
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Лабейко, Марина Анатоліївна
Технологія одержання і використання природних антиоксидантів із вторинних продуктів олієжирових в...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.06
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній