Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | вперед >>
Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петренко Олена Володимирівна
Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності кислотозахисного оздоблення текстильних матеріалів шляхом комплексної оці...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скрипко, Галина Олексіївна
Підвищення ефективності кислотозахисного оздоблення текстильних матеріалів шляхом комплексної оці...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності масообміну в колонних апаратах з циклічним рухом фаз
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Малета, Богдан Володимирович
Підвищення ефективності масообміну в колонних апаратах з циклічним рухом фаз: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності нагнітання тіста обертовими валками у формувальній машині
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Деркач, Андрій Васильович
Підвищення ефективності нагнітання тіста обертовими валками у формувальній машині: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко, Сергій Володимирович
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмі...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення і карбонізації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мартинюк, Аліна Сергіївна
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення і карбонізації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Авдієнко, Світлана Олексіївна
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності роботи і довговічності олійних пресів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ястреба, Сергій Петрович
Підвищення ефективності роботи і довговічності олійних пресів: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності роботи та довговічності м'ясорізальних машин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Батраченко, Олександр Вікторович
Підвищення ефективності роботи та довговічності м'ясорізальних машин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності технології переетерифікації жирів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Криволапов Олексій Миколайович
Підвищення ефективності технології переетерифікації жирів: автореф. дис. .... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додатков...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додатков...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності технологічних стадій кристалізації та фільтрування при виморожуванні соня...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нетреба, Анна Олексіївна
Підвищення ефективності технологічних стадій кристалізації та фільтрування при виморожуванні соня...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пенаки, Анна Андріївна
Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Самілик, Марина Михайлівна
Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Літвінова, Інна Олександрівна
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з ви...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кишеня, Андрій В'ячеславович
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойдуник, Роксолана Миколаївна
Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Левицька, Станіслава Олегівна
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Проектування основов'язаного двошарового трикотажу поліфункціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Розсоха, Тетяна Іванівна
Проектування основов'язаного двошарового трикотажу поліфункціонального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Красногрудов, Олександр Васильович
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Севаторов Микола Миколайович
Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванченко, Олександр Валерійович
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


 Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Владіміров, Сергій Володимирович
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Ірина Олександрівна
Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромі...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Федорова, Діна Володимирівна
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025