Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Довідники

Рубрики
--> Ресторанне господарство
----> Довідники

Рубрика

Назва:
 
Довідники  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Организация обслуживания в ресторанах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Усов Владимир Васильевич
Организация обслуживания в ресторанах: практическое пособие
Высшая школа, 1990 г.
ISBN 5-06-000387-6


Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 2
Книга
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Ліра-К, 2010 г.
ISBN 978-966-2174-07-6


Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сало, Ярослав Миколайович
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа: довід. офіціанта
Афіша, 2004 г.
ISBN 966-325-020-8


Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0933-8


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025