Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підготовка
Рубрики
-->
Харчова промисловість
----> Підготовка
Рубрика
Назва:
Підготовка
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Вип. 11: Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....
2004 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Сердюкова Олена Яківна
Основи інженерно-педагогічної діяльності (вступ до фаху): курс лекцій з дисципліни для студ. I курсу спец. "Професійне навчання" профіль підготов. "Технологія харчової промисловості та...
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній