Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники
Рубрики
-->
Харчування, лікувальне
----> Підручники, посібники
Рубрика
Назва:
Підручники, посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Т. 1: Физиологические основы диетического питания
2011 г.
ISBN 978-966-680-580-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
2018 г.
ISBN 978-966-680-627-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Оздоровче харчування: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019 г.
ISBN 978-966-629-922-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Основи раціонального і лікувального харчування: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 г.
ISBN 978-966-629-503-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Теоретичні та практичні аспекти нутриціології: навч. посіб.
Посвіт, 2016 г.
ISBN 978-617-7401-32-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6