Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Зберігання

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Зберігання

Рубрика

Назва:
 
Зберігання  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1


Тестові завдання з навчальної дисципліни: "Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тестові завдання з навчальної дисципліни: "Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...: для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія зберігання товарів. Харчові продукти
Недоступно
 0 из 1
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти: навчальний посібник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-691-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025