Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Зберігання
Рубрики
-->
Продукти, харчові
----> Зберігання
Рубрика
Назва:
Зберігання
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Тестові завдання з навчальної дисципліни: "Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...: для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти: навчальний посібник
Серія:
Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-691-0