Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Консервування
Рубрики
-->
Продукти, харчові
----> Консервування
Рубрика
Назва:
Консервування
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Пилипенко, Людмила Николаевна
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль: монография
ВМВ, 2015 г.
ISBN 978-966-413-524-2
Недоступно
0 из 2
Книга
Бурдо Олег Григорьевич
Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Полиграф, 2010 г.
ISBN 978-966-2326-04-8