Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Інновації

Рубрики
--> Інновації

Рубрика

Назва:
 
Інновації  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
"Дни продуктов и напитков", "Мясная и молочная индустрия". "Интер-пак". "Интерпродмаш"
Недоступно
 0 из 1
Книга

"Дни продуктов и напитков", "Мясная и молочная индустрия". "Интер-пак". "Интерпродмаш": Специализир. выставки (19-21 апреля 2005 г., г. Одесса): Офиц. каталог
[б.и.], 2005 г.
ISBN відсутній


Food production: innovative technological solutions
Недоступно
 0 из 1
Електронний ресурс

Food production: innovative technological solutions: monograph
Technology Center, 2024 г.
ISBN 978-617-7319-99-2


Food science for well-being (CEFood 2016)
Недоступно
 0 из 1
Книга

Food science for well-being (CEFood 2016): 8th Central European congress on food, 23-26 May 2016, Kyiv, Ukraine, book of abstracts
NUFT, 2016 г.
ISBN 978-966-612-181-6


Sciences de la vie
Недоступно
 0 из 1
Книга

Vol. 5: Sciences de la vie: biologie, médecine, agriculture, agroalimentaire
2000 г.
ISBN 2-03-520047-4


Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості: Міжнародна науково-практична конференція, 21-22 квітня 2016 р.
НУХТ, 2016 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми харчової промисловості та підготовки кадрів для галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та підготовки кадрів для галузі: тези доповідей І Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, 31 березня-1 квітня 2011 р., м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2011 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...: матер. II Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2013 р., м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2013 г.
ISBN відсутній


Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...: матер. І Всеукр. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2012, м. Луганськ
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012 г.
ISBN відсутній


Англо-русский словарь по пищевой промышленности
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дашевский Владимир Израилевич
Англо-русский словарь по пищевой промышленности: Около 42 000 терминов
Руссо, Живой язык, 2002 г.
ISBN 5-88721-212-8


Англо-українсько-російський словник екологічних термінів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дудар, Тамара Вікторівна
Англо-українсько-російський словник екологічних термінів
НАУ, 2020 г.
ISBN 978-966-932-138-1


Англо-українсько-російський словник екологічних термінів у хімічній та харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ходоренко, Ганна Вікторівна
Англо-українсько-російський словник екологічних термінів у хімічній та харчовій промисловості
English-ukrainian-russian dictionary of environmental terms at chemical and food industry Англо-украинско-русский словарь экологических терминов в химической и пищевой промышленности
Середняк Т. К., 2015 г.
ISBN 978-617-7257-78-2


Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тележенко, Л. Н.
Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке: монография
Optimum, 2004 г.
ISBN 966-8072-90-1


Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній


Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зінченко Марія Георгіївна
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології: навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів
НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній


Виброакустика машин очистки корнеклубнеплодов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетников Игорь Николаевич
Виброакустика машин очистки корнеклубнеплодов: монография
Норд-Пресс, 2008 г.
ISBN відсутній


Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дубова Галина Євгеніївна
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 г.
ISBN відсутній


Вода в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Вода в харчовій промисловості: зб. тез доповідей III наук.-практ. конф., 29-30 березня 2012 р., м. Одеса
ОНАХТ, 2012 г.
ISBN відсутній


Державна регуляторна політика інноваційної структурної трансформації харчової та переробної проми...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чеботарьов Вячеслав Анатолійович
Державна регуляторна політика інноваційної структурної трансформації харчової та переробної проми...: монографія
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2011 г.
ISBN 978-966-617-275-7


Дипломное проектирование оборудования перерабатывающих и пищевых производств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Барышев Алексей Иванович
Дипломное проектирование оборудования перерабатывающих и пищевых производств: Учебное пособие
ДонГУЭТ, 2004 г.
ISBN відсутній


Днища сварных тонкостенных сосудов и аппаратов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Михайличенко, Вилимин Петрович
Днища сварных тонкостенных сосудов и аппаратов: учебное пособие, по курсам "Расчет и конструирование машин, аппаратов, реакторов" и "Расчет и конструирование оборудования в пищевой и...
НТУ "ХПИ", 2017 г.
ISBN 978-617-05-0228-5


Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....
Недоступно
 0 из 1
Книга

Вип. 11: Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....
2004 г.
ISBN відсутній


Екологічно чисте виробництво - основа підвищення якості продукції на товарних ринках України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Екологічно чисте виробництво - основа підвищення якості продукції на товарних ринках України: матер. VIII Пленуму Спілки економістів України та Всеукр. наук. практ. конф.
Спілка економістів України, 2013 г.
ISBN відсутній


Економіка харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кошелюк Сергій Панасович
Економіка харчової промисловості: Підручник для студентів вузів
Вища школа, 1994 г.
ISBN 5-11-004004-4


Економіко-екологічні проблеми харчової промисловості України
Недоступно
 0 из 2
Книга
Крисанов Дмитро Федосович
Економіко-екологічні проблеми харчової промисловості України: Монографія
Economic And Ecological Problems Of Food Industry Of Ukraine
Ін-т економіки НАН України, 2002 г.
ISBN 966-02-1508-8


Економіко-математичне моделювання випуску продукції в харчовій промисловості України
Недоступно
 0 из 2
Книга
Тоцька Олеся Леонтіївна
Економіко-математичне моделювання випуску продукції в харчовій промисловості України: монографія
РВВ "Вежа" ВДУ ім. Лесі Українки, 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025