Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Аналіз

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Аналіз

Рубрика

Назва:
 
Аналіз  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students
Недоступно
 0 из 1
Книга

Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students: the manual for students of higher schools
Фармацевтична броматологія
NUPh, Golden pages, 2015 г.
ISBN 978-966-615-466-1, 978-966-400-353-4


Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019 г.
ISBN відсутній


Експрес-методи визначення якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6


Методи дослідження товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження товарів: метод. вказівки та завдання до виконання лаборатор. робіт для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методи дослідження харчових продуктів та сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження харчових продуктів та сировини: метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методи дослідження харчових продуктів та сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження харчових продуктів та сировини: метод. вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Методи дослідження харчових продуктів та сировини та фізико-хімічні методи аналізу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи дослідження харчових продуктів та сировини та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказівки до викон. лаб. робіт і тест. завдання для контролю рівня знань студентів спец. 181 "Харчові...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній


Фармацевтическая броматология
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025