Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Аналіз
Рубрики
-->
Продукти, харчові
----> Аналіз
Рубрика
Назва:
Аналіз
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students: the manual for students of higher schools
Фармацевтична броматологія
NUPh, Golden pages, 2015 г.
ISBN 978-966-615-466-1, 978-966-400-353-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
Серія:
Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Методи дослідження товарів: метод. вказівки та завдання до виконання лаборатор. робіт для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методи дослідження харчових продуктів та сировини: метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методи дослідження харчових продуктів та сировини: метод. вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методи дослідження харчових продуктів та сировини та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказівки до викон. лаб. робіт і тест. завдання для контролю рівня знань студентів спец. 181 "Харчові...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4