Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Ресторани
Рубрики
--> Ресторани
Друк списку
--> Ресторани
Рубрика
- Назва:
- Ресторани
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Maud, Joseph
Best Restaurants Kyiv & Odessa: 140 unmissable places to discover
ISBN 978-966-97779-2-8
Maud, Joseph
Best Restaurants Kyiv & Odessa: 140 unmissable places to discover
Серія: The PINK guide
Колесник С. М., 2021 г.ISBN 978-966-97779-2-8
Книга
Maud, Joseph
Best restaurants Kyiv: 57 cool & good places to discover
Бест Ресторанс Київ
ISBN 978-966-2717-29-7
Maud, Joseph
Best restaurants Kyiv: 57 cool & good places to discover
Бест Ресторанс Київ
Серія: The pink guide
СТ-Друк, 2017 г.ISBN 978-966-2717-29-7
Книга
Mesele de odinioară. De la Palatul Regal la Târgul Moşilor
ISBN 978-606-8723-61-7
Mesele de odinioară. De la Palatul Regal la Târgul Moşilor
Серія: Istorie cu blazon
Corint, 2015 г.ISBN 978-606-8723-61-7
Книга
Meyer, Sylvia
Professional table service
John Wiley & Sons, Inc., 1991 г.
ISBN 978-0-471-28926-5
Meyer, Sylvia
Professional table service
John Wiley & Sons, Inc., 1991 г.
ISBN 978-0-471-28926-5
Книга
Заверуха, Неллі Михайлівна
Гігієна і санітарія: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 г.
ISBN 978-966-629-747-4
Заверуха, Неллі Михайлівна
Гігієна і санітарія: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2015 г.
ISBN 978-966-629-747-4
Книга
Иванова, Лина Александровна
Дизайн в рекламе: [монография]
Астропринт, 2016 г.
ISBN 978-966-927-115-0
Иванова, Лина Александровна
Дизайн в рекламе: [монография]
Астропринт, 2016 г.
ISBN 978-966-927-115-0
Книга
Иванова, Л. А.
Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов: учеб. пособие
Олди-плюс, 2014 г.
ISBN 978-966-289-019-8
Иванова, Л. А.
Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов: учеб. пособие
Олди-плюс, 2014 г.
ISBN 978-966-289-019-8
Книга
Иванова, Лина Александровна
Инженерное оборудование зданий: монография
Астропринт, 2016 г.
ISBN 978-966-305-047-8
Иванова, Лина Александровна
Инженерное оборудование зданий: монография
Астропринт, 2016 г.
ISBN 978-966-305-047-8
Книга
Волков Юрий Федорович
Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов: Учебное пособие
Феникс, 2004 г.
ISBN 5-222-03165-9
Волков Юрий Федорович
Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов: Учебное пособие
Феникс, 2004 г.
ISBN 5-222-03165-9
Книга
Волков Ю. Ф.
Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов: Учебное пособие для студентов ВУЗов
ISBN 5-222-03165-9
Волков Ю. Ф.
Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов: Учебное пособие для студентов ВУЗов
Серія: Учебники, учебные пособия
Феникс, 2003 г.ISBN 5-222-03165-9
Книга
Лук'янов, Володимир О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2012 г.
ISBN 978-966-2781-05-2
Лук'янов, Володимир О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2012 г.
ISBN 978-966-2781-05-2
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0933-8
Архіпов, Віктор Віталійович
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-611-01-0933-8
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Книга
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-848-8
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-848-8
Книга
Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства: метод. вказівки до лаб. робіт, для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній
Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства: метод. вказівки до лаб. робіт, для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2017 г.
ISBN 978-966-555-304-5
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2017 г.
ISBN 978-966-555-304-5
Книга
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: кредитно-модульна система організації навч. процесу, завдання для контрол. та самост. роботи студ. ФЗО галузі знань 1401 "Сфера...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: кредитно-модульна система організації навч. процесу, завдання для контрол. та самост. роботи студ. ФЗО галузі знань 1401 "Сфера...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Ветров, Володимир Миколайович
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-334-5
Ветров, Володимир Миколайович
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-334-5
Книга
Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства: навч. посіб.
КУТЕП, 2016 г.
ISBN 978-966-351-342-3
Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства: навч. посіб.
КУТЕП, 2016 г.
ISBN 978-966-351-342-3
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навчальний посібник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навчальний посібник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Книга
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Книга
Машир, Н. П.
Ресторанний сервіс та секрети гостинності: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-966-2781-69-4
Машир, Н. П.
Ресторанний сервіс та секрети гостинності: навч. посіб.
Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-966-2781-69-4