Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Сушіння
Рубрики
--> Сушіння
Рубрика
Назва:
Сушіння
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Оздоровчо-профілактичні продукти з екстрактами лікарських трав та нетрадиційної сировини: монографія
Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-8049-47-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Снєжкін, Ю. Ф.
Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини: монографія
ТОВ "СІК ГРУП УКРАЇНА", 2018 г.
ISBN 978-617-7457-69-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Реутський, Віктор Володимирович
Харчові технології на основі рослинної сировини: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології"
Ощипок М. М., 2024 г.
ISBN 978-617-8070-65-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Т. 1: Технологія продуктів рослинного походження
2024 г.
ISBN 978-966-918-109-1