Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової продукції

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія харчової продукції

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової продукції  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | вперед >>
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поп, Тетяна Михайлівна
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бідюк, Дмитро Олегович
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Діхтярь, Альона Миколаївна
Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Магалецька, Ірина Анатоліївна
Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кондратюк, Наталія В'ячеславівна
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів з порошками із культивованих грибів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кублінська, Ірина Анатоліївна
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Максименко, Анна Євгенівна
Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Губеня, В'ячеслав Олександрович
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безглютенових фонданів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кобець, Олена Сергіївна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горобець, Олександра Михайлівна
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зуйко, Віра Ігорівна
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Роглєв, Йосип Йосипович
Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пушка, Ольга Сергіївна
Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Товма, Лідія Федорівна
Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025