Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової продукції
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія харчової продукції
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія харчової продукції
Рубрика
- Назва:
- Технологія харчової продукції
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Кондратюк, Наталія В'ячеславівна
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Кондратюк, Наталія В'ячеславівна
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кублінська, Ірина Анатоліївна
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Кублінська, Ірина Анатоліївна
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Максименко, Анна Євгенівна
Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Максименко, Анна Євгенівна
Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Губеня, В'ячеслав Олександрович
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Губеня, В'ячеслав Олександрович
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кобець, Олена Сергіївна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Кобець, Олена Сергіївна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Горобець, Олександра Михайлівна
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Горобець, Олександра Михайлівна
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Зуйко, Віра Ігорівна
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Зуйко, Віра Ігорівна
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Роглєв, Йосип Йосипович
Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Роглєв, Йосип Йосипович
Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пушка, Ольга Сергіївна
Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Пушка, Ольга Сергіївна
Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Товма, Лідія Федорівна
Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Товма, Лідія Федорівна
Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бортнічук, Олег Вікторович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Бортнічук, Олег Вікторович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Назар, Мар'яна Ігорівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Назар, Мар'яна Ігорівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній