Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : 664:543.92](075.8)

К списку индексов УДК

664:543.92](075.8)

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Сенсорний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз харчових продуктів: навч. посіб., для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9


Сенсорний аналіз
Недоступно
 0 из 1
Книга
Черевична, Наталія Іванівна
Сенсорний аналіз: підручник
ХАІ, 2022 г.
ISBN 978-966-662-895-7


Сенсорний аналіз
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз: навч. посіб.
ЦП "Компринт", 2023 г.
ISBN 978-617-8282-79-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025