Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | вперед >>
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Литвиненко, Олександр Анатолійович
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божко, Наталія Володимирівна
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.04
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дячок Василь Володимирович
Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні засади створення обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якимчук, Микола Володимирович
Науково-технічні засади створення обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи високопродуктивних інноваційних технологій післязбиральної обробки зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гапонюк, Ігор Іванович
Науково-технічні основи високопродуктивних інноваційних технологій післязбиральної обробки зерна: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Марценюк Олександр Степанович
Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сухенко, Владислав Юрійович
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лукасік Кшиштоф
Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стадник, Ігор Ярославович
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.12.18
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янчарек Маріан Марек
Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарлев Василь Павлович
Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні розробки та інноваційні технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Науково-технічні розробки та інноваційні технології: [збірник]
НУХТ, 2008 г.
ISBN відсутній


Національний університет харчових технологій НУХТ запрошує
Недоступно
 0 из 1
Книга

Національний університет харчових технологій НУХТ запрошує: Довідник для вступників
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Неорганічна хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Неорганічна хімія: Контрольні завдання з дисципліни для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв"; 7.092501 "Автоматика технологічних процесів і виробництв;...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Неорганічна хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Неорганічна хімія: Контрольні завдання з дисципліни для студентів спеціальностей 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна"; 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Німецька мова
Недоступно
 0 из 1
Книга

Німецька мова: Метод. вказівки з розвитку новичок перекладу до практ. занять для студ. II-IV курсів та аспірантів
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Німецька мова
Недоступно
 0 из 1
Книга

Німецька мова: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з позааудиторного читання науково-популярных текстів для студ. I-III курсів усіх спец. ден. форми навч.
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Нові продукти для раціонів військовослужбовців
Недоступно
 0 из 1
Книга

Нові продукти для раціонів військовослужбовців: монографія
Сталь, 2017 г.
ISBN 978-617-676-112-9


Обгрунтування доцільності створення промислово-фінансових груп на базі підприємств харчової проми...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Брутян Катерина Сергіївна
Обгрунтування доцільності створення промислово-фінансових груп на базі підприємств харчової проми...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025