Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | вперед >>
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тесля Ольга Дмитрівна
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Касьянова Надія Олександрівна
Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстивних грибів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зінченко Інна Миколаївна
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстивних грибів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко Дмитро Павлович
Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване управління підсистемами технологічного комплексу цукрового заводу з використанням ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Власенко Лідія Олександрівна
Автоматизоване управління підсистемами технологічного комплексу цукрового заводу з використанням ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ворощук Віктор Ярославович
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів для риби з використанням насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Павлюченко Олена Станіславівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для риби з використанням насіння льону: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Самоорганізація злиття та поглинання: умови та потенціал
Недоступно
 0 из 2
Книга
Марченко Валентина Миколаївна
Самоорганізація злиття та поглинання: умови та потенціал: монографія
НУХТ, 2011 г.
ISBN 978-966-612-104-5


Методичні підходи реінжинірингу підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко Олена Вікторівна
Методичні підходи реінжинірингу підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Управління розвитком конкурентоспроможності підприємств олійно-жирової галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тюха Ірина Володимирівна
Управління розвитком конкурентоспроможності підприємств олійно-жирової галузі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Веселовська Таїсія Євгеніївна
Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування стратегії інтеграційного розвитку підприємств льонопереробної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сисоєнко Ірина Анатоліївна
Формування стратегії інтеграційного розвитку підприємств льонопереробної галузі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Визначення параметрів газової і твердої фаз у пилогазових потоках вугільних енергоустановок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кривошеєв Сергій Іванович
Визначення параметрів газової і твердої фаз у пилогазових потоках вугільних енергоустановок: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ребенок Євген Вікторович
Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соловйова Оксана Леонідівна
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Холодова Олена Анатоліївна
Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харченко Євген Іванович
Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тищенко Людмила Миколаївна
Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанськ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лензіон Сергій Валентинович
Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанськ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування доцільності створення промислово-фінансових груп на базі підприємств харчової проми...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Брутян Катерина Сергіївна
Обгрунтування доцільності створення промислово-фінансових груп на базі підприємств харчової проми...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025