Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | вперед >>
Підвищення прибутковості підприємств хлібопекарної промисловості з використанням антиінерційної ф...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омельченко Ксенія Юріївна
Підвищення прибутковості підприємств хлібопекарної промисловості з використанням антиінерційної ф...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Філософія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Філософія: метод. вказівки до вивч. контр. робіт для студ. за напрямом підгот. 6.050701 "Електротехніка та електротехнології" денної, заоч. та скороченої форми навч.
Знання України, 2011 г.
ISBN відсутній


Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Глоба Олександр Вікторович
Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване управління параметрами ефективності роботи промислового пташника з підсистемою мон...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Голуб Белла Львівна
Автоматизоване управління параметрами ефективності роботи промислового пташника з підсистемою мон...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ободович Олександр Миколайович
Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Полумбрик Максим Олегович
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини
Академперіодика, 2011 г.
ISBN відсутній


Стратегія маркетингу молокопереробних підприємств АПК
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тошина Наталія Миколаївна
Стратегія маркетингу молокопереробних підприємств АПК: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Реінжиніринг як інструмент інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пуліна Тетяна Веніамінівна
Реінжиніринг як інструмент інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Управління ризиками виробничих підприємств в процесі інтеграції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шестопалов Борис Борисович
Управління ризиками виробничих підприємств в процесі інтеграції: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дячок Василь Володимирович
Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пив...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Запорожець Юлія Владиславівна
Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пив...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Інноваційні процеси в діяльності м'ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кундєєва Галина Олексіївна
Інноваційні процеси в діяльності м'ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Москаленко Вікторія Олександрівна
Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Впровадження кластерної моделі розвитку молокопереробних підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Наталія Миколаївна
Впровадження кластерної моделі розвитку молокопереробних підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теличкун Юлія Станіславівна
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Формування інноваційної стратегії підприємств хлібопекарної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Говоруха Жанна Анатоліївна
Формування інноваційної стратегії підприємств хлібопекарної галузі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності і удосконалення обладнання для культивування мікроорганізмів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Палаш Анатолій Анатолійович
Підвищення ефективності і удосконалення обладнання для культивування мікроорганізмів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.08.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Розробка раціональної технології кремово-збівних цукерок з комбінованими корпусами, які формуютьс...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кияниця Світлана Геннадіївна
Розробка раціональної технології кремово-збівних цукерок з комбінованими корпусами, які формуютьс...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Марценюк Олександр Степанович
Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025